BejelentésRégi magyar műszerek
Egykor szépek voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
TR-9120 Labortápegység 0-30V 0-10A

A táp rajza Sebi által újrarajzolva! Gépkönyv az Elektro Tanya jóvoltából: TR-9120 Mivel nekem is van egy működőképes példányom képek hamarosan! Na ez az én saját példányom (2000Ft-ért vettem) természetesen hibásan. A segédtápot előállító trafó volt leégve benne, amit a "gondos javító kezek" szándékosan tettek! A trafó primerjével van sorosan egy 100Ohm-os ellenállás amit 0,1Ohm-ra cseréltek, le is égett! Én kényszermegoldásként egy Puskás trafót alkalmaztam, így tökéletesen működik, de ha van valakinek elfekvőbe tarfója akkor érdekel! Itt látható a megoldás, nem szép de működik a táp amit nap mint nap használok! Jól jön az a 10A amit a táp tud!

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kinka Péter [ 2017-01-27 12:03 ]

Ugyanilyen táp büszke boldog tulajdonosa vagyok, amely most már rendesen működik.
Azt szeretném kérdezni, a többi példány trafója is erőteljesen zúg?
Még a teteje is rezonál, de jól működik.
Üdv.Váray Károly [ 2015-05-25 11:16 ]

T. Elektrotanya !

Én is rendelkezem egy ilyen tápegységgel. Sajnos egyszer akku töltésére akartam használni és véletlenül felcseréltem a polaritást. Azóta használhatatlan. Idáig megnéztük: kimeneti teljesítménytranzisztorok /jók, tápegység kondenzátor /jó/ transzformátorok /jók/ - kimeneten még sincs feszültség. Mivel a tápegység nagyon kellene , ezért kérek segítséget. Köszönettel.

Nagy Tibor [ 2014-06-20 18:56 ]

Üdv,

Egy ilyen TR-9120-as került a birtokomba, rosszan, és beletúrva persze szakértő kezek által. Érdekelne engem az a leégett segédtrafó, mert az enyémnek a vasmagját megreszelgették szépen, és így a lamellákat összezárták, dunsztom sincs mi okból. A tartóelemeit is elhajtogatták, az eredeti pántokat szerintem túlhúzhattá és leszakadtak, mert pótolták valami mással. Ha még meglenne tudna válaszolni kérem?

Várom a válaszát!

Nagyonjó ez az oldal, köszönöm, hogy belefektették a fáradságot!

Üdv.: Nagy TiborIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!