BejelentésRégi magyar műszerek
Egykor szépek voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
TR-1677-A

Az ajándékozó levele: Kedves János! Nagy szorgalommal böngészem a műszeres oldaladat, és volt már hogy kisegített információval. Sajnos én már nem sokat tudok hozzátenni, mert gyakorlatilag mindent megtaláltam nálad is, ami nekem meg van. De egy valami van amivel tudom bővíteni a magyar műszerek gyűjteményét. Úgy hívják, hogy TR-1677-A multiméter. Ez a műszer megjelenésében olyan mint az "A" nélküli verzió, de belül egészen más. Z80-as mikrogép dolgozik benne. Valószínűleg nem sok példány készülhetett belőle, mert a birtokomban levő példányok számjele: 4 és 5. Sajnos nem működőképesek, mert valamilyen spec. tápmodul kell hozzájuk, és a dobozuk sincs meg. Érdekes lenne, ha valaki a Fok-Gyem-ből emlékezne rá, hogy mi is akart lenni ez a multiméter. Amennyiben érdekel, szívesen elküldöm neked az egyiket. Bátovszki Gyula Nagyon köszönöm a műszert, ismét egy gyöngyszem került napvilágra!

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Sucuka [ 2024-02-22 16:09 ]

Szirtimorc:

Légyszi írj rám ezen a címen: sandor (pont) vegh kukac yahoo pont com.

Fontos lenne!
Köszi!Szirtimorc [ 2023-08-12 23:19 ]

Szia!

Nekem van egy ilyen teljesen működőképes példányom (használom is), ha érdekel, szívesen lefotózom a belsejét, talán az alapján föl lehet őket támasztani.
Gábor [ 2017-04-14 09:53 ]

Szia!

Az a tápmodul, ahogy a panel remek és sokat segítő feliratozásából látom, egészen egyszerűen legyártható lehet! 5 V, 1-2 A, ez lesz a Z80 és a pár TTL, LED-ek tápellátása, a +/-12 V pedig az analóg részé és a reléké, ezeken szerintem fél A-nél több nem nagyon fordulhat elő, az is csak a relék miatt. Ha gondolod, ilyen tápegységet gyártok hozzá, úgy nézem, a laposvasas puskás trafók közül egy 15 W körüli darab pont elfér oda, és a dobozban van elég hely a kötődő dolgoknak (78-as sorozatú stabilizátorok, fémlemezre szerelve, híd, kondik, pár védelmet ellátó alkatrész..)Sipka Péter [ 2013-02-10 22:18 ]

Előkerült egy gépkönyv DM11A -ról, szükség van rá?

Be kell szkennelni?

üdv Péter
iranytu [ 2012-06-03 12:41 ]

Nocsak! Én is kaptam egy ilyet!
Azért kellett, mert van vagy 4 multiméterem (van márkás, és van Ócóóó :-) ) és mind más más értéket mutat. Melyik a pontos(abb)?
ez 4 1/2 digites, tehát min. 10x pontosabbnak kell(ene) lennie.
A furmány a mérési módszerével van. 4 vezetékes mérésre is alkalmas.
ezzel ki lehet kompenzálni a mérővezeték ellenállásából fakadó hibát, és a zaj nagy részét is le lehet szedni. Akár 10-20m hosszú vezeték is csatlakozhat hozzá!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!