BejelentésRégi magyar műszerek
Egykor szépek voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
L1-3 csővizsgáló

Zsilák Pál képei

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Győrvári Balázs [ 2023-02-01 18:34 ]

Üdv ! Belényi István elérhetőségét szeretném megtudni. Mérőkártya ügyben. Köszönöm.
Belényi István [ 2021-02-08 11:59 ]

Üdvözlök Mindenkit!

Van nekem is egy ilyen L1-3 csővizsgálóm. Mondhatom nagyszerű műszer! Ráadásul nem elégedtem meg a szovjet kartonokkal, hanem készítettem egy EXCEL programot, mely képes a katalógusban szereplő csőadatok felhasználásával, az adott csőnek megfelelő karton előállítására!
Mivel főleg novál csövekkel van dolgom, így a 11-es és 12-es foglalatokra terveztem meg a magyarországon sűrűn használt csövek kartonjait. (ECC, EF, ECL, PCC, PCL, PL, stb.)
Az alkalmazott nyomtatóhoz persze esetenként hozzá kell igazítani kismértékben a méretet a pontosság érdekében, de az elkészült nyomtatványt kivágva, illetve az "X"-el bejelölt helyeket kilukasztva elkészül a karton. Készítettem hozzá adapter-dobozt is a körmös, illetve dekál, és magnovál csövekhez. Üdv.: IstvánSándor Szövérfy [ 2020-09-11 13:34 ]

Üdvözlöm a Gyula ajálta hogy keressem önt, vásároltam Gyulátol egy L3-L vizsgálot, de nem volt kiprobálva sem , , gyula azt javasolta hogy kérjek tanácsot öntöl a beüzemelésel kapcsolatban, és meg tesszem persze, az Lenne a kérésem hogy ha nem teher önnek mire figyeljek, persze tudom hogy 232V a hálozta, a 220 helyet, mit vizsgályak meg mielöt 220 ra teszem a készüléket, értek az elektrotechnikához valamenyire , 1976 a kiadása, , érdekelne mit tudna javasolni, olvastam a jazmusic on néhány dolgot , nem tudom menyire érvényesek itt nálunk, lehet e uj kártyákat , vagyis teszteket találni nálunk?, is, van e Magyar könyv hozzá?, én találtam német és angolt ,Üdv SándorFekete József [ 2011-03-05 20:24 ]

szintén van egy ilyen típusú cső vizsgállóm. de a mérő kartonok nincsenek meg. Ha van rá mód megszeretném venni másolatban.

Üdv
Fekete József

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!