BejelentésRégi magyar műszerek
Egykor szépek voltunk

MENÜ


FMV Frekvenciamérő család infó

Kaptam egy levelet, ami által ismét gyarapodiott az információ, és javítottam a hibát! És akkor a levél! Kedves János, Véletlenül akadtam az oldalra. A Hobbielektronika-ról navigált valaki ide. Nagyon szép, színvonalas honlap. Külön köszönet és gratuláció a régi műszerek gyűjteményért. Valóban megérdemlik (legalább ennyit) azok a fejlesztők, akik annak idején ilyen dolgokat alkottak. A műszerek között felfedeztem az FMV gyártmányú frekvencia mérő családot is. Ám a régi magyar gyárak felsorolásából kimaradt… A jelentősége minimális, hiszen nagyon kevesen olvassák végig érdeklődéssel, sőt az új nemzedéknek semmit nem mondanak ezek a nevek… ...de ha már a teljességre törekszünk… Láttam, nevek nem szerepelnek a műszerek mellett (esetleg a gyűjtő, fényképező személyé) azért hagy írjam le ide a DFM család fejlesztőinek nevét, hátha egyszer még lesz egy ilyen összefoglaló fülecske is… fejlesztő - ötletgazda: Fonyódi János fejlesztő - ötletgazda: Makkai Lajos technikus: Jakots Dénes Természetesen az évek alatt mások is bekapcsolódtak a munkába, de ezek a műszerek, mégis csak az ő nevükhöz fűződtek. Üdvözlettel: Kálnay Rudolf

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?fonódi jános [ 2014-03-17 20:48 ]

Rudikám!

Fonyódi János
helyett: Fonódi János

Emlékszel a megkezdett jármű diagnosztikai (CO stb) fejlesztésünkre,
köszönöm a hozzáállásod, aktív közreműködésed.

Üdv. F.J. to elektrorudiKálnay Rudolf [ 2012-01-18 19:32 ]

Kedves János, és...
Szervusz Lajos ! :-D

Hihetetlen, hogy ennyi év után, pont itt olvashatom soraidat... Nagyon örülök neki. :-)

Bocsánatot kérek, hogy nem pontosan adtam az információt Jánosnak, és \"fejlesztő villamos mérnök\" helyett \"fejlesztő - ötletgazda\" titulust jelöltem meg. Mentségemre legyen mondva, jómagam sem voltam teljesen tisztában a fejlesztésben vállalt szerepetekkel annak idején, de azt tudom, hogy a neveteknek valahol itt a helye !

Tisztelettel:
Kálnay Rudolf

u.i.
néhány fórumon, \"elektrorudi\" nick néven megtalálható vagyok...
Makai Lajos [ 2012-01-08 21:37 ]

Kedves János!

Olvastam Kálnay Rudi levelét, s egy kicsit pontosítani szeretném. Makai Lajos vagyok, s mint fejlesztő villamos mérnök vettem részt a DFM számlálók fejlesztésében.
Gratulálok az oldalhoz, igazán színvonalas, hasznos adatokat tartalmazó oldal.

Jó egészséget kívánva üdvözlettel,

Makai LajosIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!