BejelentésRégi magyar műszerek
Egykor szépek voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
EMG-1864 NS-108 sugárzás mérő

Pfaff László képei Szervusz János! A küldeményben az EMG-1864 Hordozható sugárzás mérő műszer képei vannak. KFKI fejlesztés (NS-108). Semmi infóm nincs róla. Sajnos, az érzékelő cső törött. Az OSzK katalógusa szerint az ismertető füzetét (mihez nem tudok hozzáférni) 1959-ben nyomtatták. Ha van infód róla, kérlek, oszd meg velem. üdv PLaci Tehát ha valakinek van infója, ne tartsa magába!

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Filotás Sándor [ 2020-01-25 14:14 ]

Tiszteletem, szert tettem két darab új ND-102 típusú végablakos GM csőre, esetleg tudja valaki milyen típusú számlálóba mehetett? Köszönöm!

sturmgewehr85@gmail.comSomogyi Péter [ 2019-06-10 21:35 ]

Sikerült beszereznem egy ilyen műszert.Az alap készülék rendben van,GM cső ép. Csak sajnos hiányos, 2db elektroncső hiányzik belőle. Sajnos kapcs rajzot sehol nem találni.Ha a cső típusokat meg tudnám,éleszthető lenne a műszer.Fülep István, korábbi hozzá szóló segítségét kérném.
Előre is köszönöm.
Üdv: HA8SP Peti.Fülep István [ 2019-03-27 18:41 ]

Egy teljesen új állapotban levő ilyen műszerem van, működik is, de szeretnék hozzá egy kapcsolási rajzot szerezni. A kutatási eredményeim alapján ez szinte lehetetlen, de nem adom fel. Ha valakinek lenne ilyen a birtokában kérem jelezze és megbeszéljük, mennyi az annyi... Üdv IstvánIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!